Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Strona]Grayst.pl

avrax

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Można bawią się w hajkerów to i ktoś się zabawił próbowali oczernić pewny serwer podpisując się pod włamem na jakąś anrele bekaTfu nie nazwę tego włamem coś zrobili na ts

Opublikowano

Endymionek Ciebie też mam na celowniku.Jeszcze trochę powkurwiasz to wszystko od evelena do m2w zagości na tym forum

POMOGŁEM? DAJ add.png

sygnaf.png

Opublikowano

Endymionek Ciebie też mam na celowniku.Jeszcze trochę powkurwiasz to wszystko od evelena do m2w zagości na tym forum

jego pro pliki to gotowce terenza.. są już na forum

Opublikowano

W razie gdyby jakiś mod usuną temat a mnie zbanował proszę o zrobienie ponownego tematu z tą stronąno i gdyby ktoś mógł pokazać że strona działa np na jakimś darmowym hoscie byłbym wdzięczny.Uwaga do działania strony jest driver pdo dla mysq.lDla freebsd to port "databases/php5-pdo_mysql".Dla Linux właściwie już jest domyslnie w php5 więc można zedytować php.ini i dla pewności sprawdzić czy rozszerzenie jest włączone szukamy "extension=pdo_mysql.so"

POMOGŁEM? DAJ add.png

sygnaf.png

Opublikowano

Myśleli, że są cwani, a jednak okazało się inaczej ;]

Nismo chuj kogo to obchodzi coś byś nie zrobił?

Kurwa mnie.

Opublikowano

Ej ale od Mośka się odpierdol, co? Jeden z niewielu co jeszcze trzyma poziom tego działu.

1. Paradise beka lol.

2. Zgaduje że to php to bym to na define zrobił.

A ja potrafię czarować :>

@antywarn

Może dasz tuta jak to wgrać, bo trochu skomplikowane:)

Opublikowano

W razie gdyby jakiś mod usuną temat a mnie zbanował proszę o zrobienie ponownego tematu z tą stronąno i gdyby ktoś mógł pokazać że strona działa np na jakimś darmowym hoscie byłbym wdzięczny.Uwaga do działania strony jest driver pdo dla mysq.lDla freebsd to port "databases/php5-pdo_mysql".Dla Linux właściwie już jest domyslnie w php5 więc można zedytować php.ini i dla pewności sprawdzić czy rozszerzenie jest włączone szukamy "extension=pdo_mysql.so"

Chaotycznie napisałeś..

logoopm.png

Opublikowano

W tym temacie panują emocje jak na rybach. Po co te wszystkie spory i kłótnie? Dobrze, że ktoś jeszcze walczy o prawa, a nie przymyka oko na takie przekręty. Masz like'a, łap.

Pasjonat
Opublikowano

client to była chwila jak został rozpakowany.

Strona się przyda. Masz like

Opublikowano

hejty kurwa gowno wiecie a piszecie glupoty

ten co ukradl strone sluchaj

jestes zwyklym dzieciakiem ktory nic w realu nie potrafi tylko siedzisz caly dzien przed kompem wlamujesz sie zmieniasz skrypty i wpisujesz paradise i myslisz ze rozwalisz serwer

bo taki rudzielec ogladal filmiki jak wlamac sie na stronki

p

ozdrawiam i nie wierzcie hejta ze to serwer lourta bo w dupie byli gowno widzieli

80441702658280418033.png

Opublikowano

hejty kurwa gowno wiecie a piszecie glupoty

ten co ukradl strone sluchaj

jestes zwyklym dzieciakiem ktory nic w realu nie potrafi tylko siedzisz caly dzien przed kompem wlamujesz sie zmieniasz skrypty i wpisujesz paradise i myslisz ze rozwalisz serwer

bo taki rudzielec ogladal filmiki jak wlamac sie na stronki

p

ozdrawiam i nie wierzcie hejta ze to serwer lourta bo w dupie byli gowno widzieli

Mama kupiła mi na święta książkę "Jak zostać hajkerem w mniej niż 2 dni"A po za tym uczęszczam do szkoły hakerów w HogwarciePionaBedzie trzeba to dam też stronę paradise ^^

POMOGŁEM? DAJ add.png

sygnaf.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...